Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę szarlotkę piekłyśmy z moją mamą w latach 80-tych, kiedy nie było możliwości pieczenia tak bajecznych ciast jak dzisiaj. Jest tania, łatwa w przygotowaniu i zaskakująco krucha.
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 106
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9042
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 124
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 106
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9042
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 124
Składniki
Z podanych składników szybko zagnieść ciasto (jeśli jest zbyt luźne dodać odrobinę mąki)
Na blachę wyłożoną papierem, wylepiamy 2/3 ciasta. Na ciasto wykładamy jabłka, na jabłka układamy krateczkę wykonaną z pozostałej 1/3 ciasta.Piec 45-50 min w temperaturze 180 stopni.