Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szarlotka tatrzańska"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27398
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27398
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Jaworek z Mętkowa</strong>
ciasta zagnieć. 2/3 ciasta wyłóż blachę, oba ciasta schłodź. Jabłka pokrój na cienkie plasterki. Posyp cukrem pudrem i cynamo nem. Ciasto piecz 15 min w 160°C. Ułóż jabłka, zetrzyj pozostałe ciasto. Piecz 70-80 minut w 160°C.Źródło: Chwila dla Ciebie