Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi,a jeszcze szybciej znika.Bardzo polecam.
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 69
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 69
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrami.Dodawać po jednym jajku i dalej ucierać. Wsypać mąkę pr.do pieczenia oraz dodać jogurt.Wszystko dokładnie zmiksować. Ciasto wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzch ułożyć wypestkowane śliwki. Zrobić kruszonkę ..masło utrzeć z cukrem i dodawać po trochu mąki ,wyrabiać już ręką. Posypać ciasto i dać do nagrzanego piekarnika. Piec w 180st.góra dół do złotego koloru. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!