Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi,a jeszcze szybciej znika.Bardzo polecam.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrami.Dodawać po jednym jajku i dalej ucierać. Wsypać mąkę pr.do pieczenia oraz dodać jogurt.Wszystko dokładnie zmiksować. Ciasto wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzch ułożyć wypestkowane śliwki. Zrobić kruszonkę ..masło utrzeć z cukrem i dodawać po trochu mąki ,wyrabiać już ręką. Posypać ciasto i dać do nagrzanego piekarnika. Piec w 180st.góra dół do złotego koloru. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!