Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie mamy w zapasach żadnych słodkości do herbaty to ten przepis jest doskonały aby coś w niedługim czasie przygotować.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30885
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3621
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3998
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1121
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30885
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3621
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3998
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1121
Składniki
Cukier wymieszać z cynamonem ( ilość wg. własnych upodobań ). Ciasto posmarować rozpuszczonym masłem, posypać cynamonowym cukrem zawinąć w rulonik, pokroić na kawałeczki. Wyłożyć na wysypaną mąka blachę posmarować masłem i posypać cukrem. Piec na złoty kolor ok 15-20 min w 180 st.