Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie mamy w zapasach żadnych słodkości do herbaty to ten przepis jest doskonały aby coś w niedługim czasie przygotować.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4151
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11373
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5488
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13542
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5319
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4151
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11373
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5488
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13542
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5319
Składniki
Cukier wymieszać z cynamonem ( ilość wg. własnych upodobań ). Ciasto posmarować rozpuszczonym masłem, posypać cynamonowym cukrem zawinąć w rulonik, pokroić na kawałeczki. Wyłożyć na wysypaną mąka blachę posmarować masłem i posypać cukrem. Piec na złoty kolor ok 15-20 min w 180 st.