Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy chcesz zabłysnąć przed gośćmi a masz mało czasu to jest przepis dla ciebie. Prosto szybko i smacznie!!!
Deska, nóż, łyżeczka, pędzelek
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 60
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 781
Dziś do pracy.
Odsłon: 279
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1723
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 60
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 781
Dziś do pracy.
Odsłon: 279
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1723
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na trójkąty. Smarujemy roztrzepanym jajkiem. W szerszym brzegu układamy dowolne nadzienie np. Dżem lub krem. Zawijamy.. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i smarujemy jajkiem. Pieczemy 15 min w temp. 170 stopni C. Po upieczeniu można polać polewą czekoladową. Smacznego