Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy chcesz zabłysnąć przed gośćmi a masz mało czasu to jest przepis dla ciebie. Prosto szybko i smacznie!!!
Deska, nóż, łyżeczka, pędzelek
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14647
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19705
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14647
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19705
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na trójkąty. Smarujemy roztrzepanym jajkiem. W szerszym brzegu układamy dowolne nadzienie np. Dżem lub krem. Zawijamy.. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i smarujemy jajkiem. Pieczemy 15 min w temp. 170 stopni C. Po upieczeniu można polać polewą czekoladową. Smacznego