Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy chcesz zabłysnąć przed gośćmi a masz mało czasu to jest przepis dla ciebie. Prosto szybko i smacznie!!!
Deska, nóż, łyżeczka, pędzelek
Mężczyźni uwielbiają golonkę, więc gości ona u nas w domu od czasu do czasu...
Odsłon: 27752
Mężczyźni uwielbiają golonkę, więc gości ona u nas w domu od czasu do czasu...
Odsłon: 27752
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na trójkąty. Smarujemy roztrzepanym jajkiem. W szerszym brzegu układamy dowolne nadzienie np. Dżem lub krem. Zawijamy.. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i smarujemy jajkiem. Pieczemy 15 min w temp. 170 stopni C. Po upieczeniu można polać polewą czekoladową. Smacznego