Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 833
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 54
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 833
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 54
Składniki
Forme do pieczenia wysmarować tłuszczem,wyłożyć ciastem dno i brzegi.Obrane jabłka pokroić w plasterki i rozłożyć na cieście.
Nadzienie: sok jabłkowy zagotować z dodatkiem budyniu,cukru i cukru waniliowego.Wylac na jabłka ułożone na cieście
Piec w piekarniku nagrzanym do temp.175 stopni C, ok 45min.Schłodzić
Ubic śmietane,ewentualnie poslodzic i wylac na schlodzone ciasto,wygladzic i posypac kakao lub cynamonem