Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 2605
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 180
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 70
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 2605
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 180
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 70
Składniki
Forme do pieczenia wysmarować tłuszczem,wyłożyć ciastem dno i brzegi.Obrane jabłka pokroić w plasterki i rozłożyć na cieście.
Nadzienie: sok jabłkowy zagotować z dodatkiem budyniu,cukru i cukru waniliowego.Wylac na jabłka ułożone na cieście
Piec w piekarniku nagrzanym do temp.175 stopni C, ok 45min.Schłodzić
Ubic śmietane,ewentualnie poslodzic i wylac na schlodzone ciasto,wygladzic i posypac kakao lub cynamonem