Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Składniki
Żółtka oddziel od białek i zmiksuj z cukrem. Dodaj mascarpone.
Kremówkę i białka ubij , połącz z masą serową.Masę wstaw do lodówki
Biszkopty połam. Kawa i likier wymieszaj. Owoce umyj.
W pucharkach układaj na zmianę: krem i biszkopty, polewaj je kawą z likierem, przekładaj owocami.
Odstaw do lodówki na 3 godziny.Posyp cukrem pudrem.