Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny kremowy deser,z posmakiem wanilii i soczystymi jeżynami.Uwielbiam takie delicje:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1610
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1043
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1610
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1043
Składniki
Serek zmiksować z połową cukru i startą na drobnej tarce wanilią.
Białka ubić z pozostałym cukrem.Delikatnie wymieszać z serem i bitą śmietaną.
Jeżyny wypłukać,osączyć,usunąć szypułki.W pucharkach warstwami układać owoce i serowy krem.Wstawić na 30 minut do lodówki.Udekorować miętą lub melisą.