Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny kremowy deser,z posmakiem wanilii i soczystymi jeżynami.Uwielbiam takie delicje:)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117617
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8163
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3053
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1850
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1420
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117617
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8163
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3053
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1850
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1420
Składniki
Serek zmiksować z połową cukru i startą na drobnej tarce wanilią.
Białka ubić z pozostałym cukrem.Delikatnie wymieszać z serem i bitą śmietaną.
Jeżyny wypłukać,osączyć,usunąć szypułki.W pucharkach warstwami układać owoce i serowy krem.Wstawić na 30 minut do lodówki.Udekorować miętą lub melisą.