Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mmmm...niebo w gebie
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1282
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1282
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Składniki
6 białek ubic z cukrem, dodac po jednym żółtku, make i proszek wymieszać, wylac do tortownicy ok 24 cm. piec ok 35-40 min do suchego patyczka, biszkopt ostudzić, przekroic na trzy blaty,
masłó utrzeć, czekolade rozpuscic na parze, ubic 2 białka, wsypac c. pudre, cały czas ubijać na końcu dodać żółtka, do utartego masła dodać ostudzoną czekolade i mase jajeczna, cały czas ubijajac a na koniec likier, przelozyc tort, kremówke ubic ze śmietanfixem i posmarowac boki i wierzch tortu, udekorowac wg własnego uznania, u mnie zwierzątka z cukru, boki oprószone wiórkami kokosowymi