Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny biszkoptowy torcik z kremem bez tłuszczu.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2899
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2899
Składniki
Składniki na tortownicę 22-24 cm Przygotuj biszkopt; Białka zmiksować z cukrem na sztywno. Dodać po jednym żółtku, na końcu przesiane mąki z proszkiem. Piec 20 minut w 180* Ciasto po wystudzeniu przekroić na pół. Przygotuj masę; Budynie zagotować w taki sposób jak pisze producent, używamy mniej mleka. Ugotowany budyń mieszamy z rozpuszczoną galaretką.