Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik bezowo-rabarbarowy"
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1454
Polecam.
Odsłon: 241
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 55
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 251
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1454
Polecam.
Odsłon: 241
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 55
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 251
Składniki
Białka ubij na sztywno. Ubijając, dodawaj cukier, sok z cytryny i mąkę ziemniaczaną. Na blasze połóż papier do pieczenia, a na nim cztery placki z bezowego ciasta. Piecz 10 minut w temperaturze 160° C i 1,5 godz. w temperaturze 140°C.
Rabarbar pokrój, wymieszaj z cukrem. Podduś chwilę. Bezy podawaj z syropem i rabarbarem.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień