Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i delikatne. Rozpływający się w ustach obłęd ;) a do tego szybko, prosto i zawsze się udaje.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 71
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 239
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2840
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 71
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 239
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2840
Składniki
Galaretki rozpuszczamy w 2 szklankach gorącej wody, pozostawiamy do wystudzenia i stężenia.
Wiórki kokosowe zalewamy kefirem / maślanką i mieszamy. Odstawiamy na 30 min.
Formę do tortownicy wykładamy biszkoptami.
Ubijamy śmietankę z cukrem pudrem.
Wiórki z maślanką / kefirem łączymy z tężejącą galaretką. Następnie dodajemy ubitą śmietankę.
Gotową masę wylewamy na biszkopty. Odstawiamy do lodówki na ok. 2 godziny (u mnie na całą noc).