Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy tort bez pieczenia to coś dla każdego łasucha. Nawet dla takiego co z tortami mu nie po drodze.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Dno tortownicy o średnicy 23 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Ubić śmietanę z cukrem i mascarpone. Każdy biszkopt zanurzać w wodzie z sokiem i układać na dnie blaszki. Następnie rozsmarować porcję śmietany i rozłożyć na niej część jeżyn. Potem czynność powtórzyć aż do wyczerpania składników. Torcik wstawić do lodówki aby związał i przed podaniem udekorować listkami mięty.