Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tort jogurtowo-cytrynowy"
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 220
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 350
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 220
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 350
Składniki
Żelatynę namocz w ciepłej wodzie. Sok z cytryny, skórkę, 8 dag cukru wymieszaj z jogurtem. Wlej żelatynę, zmiksuj. Śmietanę ubij na sztywno, wymieszaj z masą. Mandarynki obierz i pokrój, wymieszaj z 1/3 kremu.
Biszkoptowe blaty przełóż kremem z owocami, pozostały rozsmaruj na wierzch i z boku. Posyp zmielonymi pistacjami i pudrem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień