Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tort kokosowo-truskawkowy"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Białka ubij, dodaj żółtka, cukier, obie mąki, proszek. Wymieszaj. Piecz biszkopt ok. 40 minut w temp. 180° C. Ciasto przekrój na 3 krążki.
Serek ubij z mleczkiem, śmietaną, wiórkami. Zrób galaretkę, schłodź. Część kremu zmiksuj z truskawkami. Na krążki kładź porcje powideł, kremu i kremu z galaretką. Udekoruj.
CZAS: około 1 godzinaŹródło: Dobry Tydzień