Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, pyszne i bardzo słodkie :))
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4175
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 678
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17396
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3255
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 217
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4175
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 678
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17396
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3255
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 217
Składniki
KREM SEROWY: 600g cukru pudru zmiksować z 100g miękkiego masła i 250g serka twarogowego
Nagrzać piekarnik do 170 C
CIASTO MARCHEWKOWE: Brązowy cukier, jajka i olej zmiksować, dodać mąkę, sodę, proszek, cynamon, imbir, sól, olejek waniliowy, marchew i orzechy, wymieszać. przełożyć ciasto w równych ilościach do 3 wysmarowanych foremek o średnicy 20cm.
Piec około 20 -25 min
Wystudzić biszkopty i przekładać kremem.
Udekorować wedle uznania