Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44648
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44648
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Składniki
KRĄŻKI : ubić jajka z cukrem, orzechy wymieszać z bułką tartą i proszkiem do pieczenia i delikatnie połączyć z pianą x3
MASA : cukier, mleko, kakao i cukier waniliowy zagotować gotując ciągle mieszając dodać łyżkę masła, 3 kostki masła utrzeć z żółtkami i dodać ostudzony krem na koniec powoli wlać spirytus
WKŁADKA KOKOSOWA : mleko i cukier zagotować i dodać kokos z łyżeczką maki ziemniaczanej gotować ciągle mieszając JA ZAWSZE ROBIĘ Z PODWÓJNEJ PORCJI WTEDY JEST DUŻO TEGO KOKOSU
PRZEŁOŻENIE : na pierwszy krążek masa znowu krążek znowu masa na to łyżką rozłożyć zimny kokos na to masa i ostatni krążek no i obsmarować dookoła tort resztka masy i obsypać kokosem zmieszanym z orzechami albo czym tam chcecie