Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie taki diabeł straszny, jak go malują. Myślałam, że porywam się z motyką na księżyc, ale w sumie bardzo łatwe do zrobienia.:) Polecam, strasznie pyszne
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 90
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 944
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 38
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 90
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 944
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 38
Składniki
Białka ubić na sztywno, pod koniec dodawać stopniowo cukier, mąkę i na koniec ocet.
Na blachę z papierem do pieczenia wyłożyć masę białkową w kształt koła, rozłożyć dosyć płasko, nie w szpic. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i po 5 minutach przykręcić temperaturę do 150 stopni. Piec 1,5 godziny. Piekłam z termoobiegiem dolna grzałka. Po upieczeniu wyłączyć piekarnik i studzić w lekko uchylonych drzwiczkach.
Kremówkę ubić na sztywno bez cukru, wyłożyć na bezę i poukładać ciasno owoce. SMACZNEGO!!!