Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Trójkolorowe ciasteczka"
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 662
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 662
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Składniki
Masło rozpuść, dodaj czekoladę. Jajka utrzyj z cukrem, czekoladą z masłem, dodaj mąkę, kakao.
Masę wlej do formy, piecz 10 minut w temp. 180°C. Twaróg utrzyj z cukrem, jajkami i aromatem, dodaj ciepłą białą czekoladę i zmiksuj. Masę wylej na spód i piecz 30 minut w 180°C. Posyp cukierkami.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień