Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe słodkości idealne na poczęstunek. Rozpływają się w ustach.
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 66
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 66
Składniki
1. Margarynę ucieramy na puszystość. Następnie dodajemy cukier puder i ponownie ucieramy. 2. Ciasteczka kruszymy i stopniowo dajemy do margaryny przy tym cały czas ucierając. 3. Z masy formujemy kuleczki. 4. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. 5. Trufelki zanurzamy w niej, a następnie w pokruszonych ciastkach. Odstawiamy do zastygnięcia. 6. Gotowe! Smacznego!