Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten znany deser, króluje tego lata ze względu na szybkość przygotowania. Ja polecam coś w pucharkach na weekendowy deser.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7274
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2730
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 595
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7274
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2730
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 595
Składniki
Truskawki pokroić, ułożyć w pucharkach. Dodać pokruszone bezy - u mnie są z piekarni, ale polecam zrobić samemu. Jogurt wymieszać z serkiem mascarpone - można dodatkowo dosłodzić, ale bezy są już dla nas wystarczająco słodkie. Kremem polać bezy, dodać warstwę bezy na krem i kilka truskawek. Ozdobić listami mięty. Deser podaję schłodzony.