Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten znany deser, króluje tego lata ze względu na szybkość przygotowania. Ja polecam coś w pucharkach na weekendowy deser.
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 804
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 178
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 804
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 178
Składniki
Truskawki pokroić, ułożyć w pucharkach. Dodać pokruszone bezy - u mnie są z piekarni, ale polecam zrobić samemu. Jogurt wymieszać z serkiem mascarpone - można dodatkowo dosłodzić, ale bezy są już dla nas wystarczająco słodkie. Kremem polać bezy, dodać warstwę bezy na krem i kilka truskawek. Ozdobić listami mięty. Deser podaję schłodzony.