Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39565
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39565
Składniki
Zagniatamy Ciasto i Dzielimy na Dwie części (Bez Budyniu,Jabłek i mleka)
Rozwałkowujemy pierwszą część ciasta i kładziemy na blaszce,
Myjemy i kroimy jabłka w ósemki i układamy ciasno obok Siebie.
Gotujemy budyń. 2 budynie na 3 szklankach mleka.
Zalewamy ułożone wcześniej na cieście jabłka budyniem, i przykrywamy drugą warstwą ciasta
Pieczemy w 180 stopniach aż ciasto upiecze się na złoty kolor. Smacznego ;)