Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 190
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 28
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17416
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 190
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 28
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17416
Składniki
W rondelku rozpuścić margarynę z cukrem . Zagotować i wystudzić ( może być lekko ciepła ). Jaja rozbić, oddzielić żółtka od białek. Białka ubić na sztywno dodać żółtka i rozpuszczony, wystudzony tłuszcz z cukrem. Zmiksować na małych obrotach. Na końcu dodać aromat. Gotową masą przekładać wafle. Kroić na drugi dzień. Smacznego