Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
W rondelku rozpuścić margarynę z cukrem . Zagotować i wystudzić ( może być lekko ciepła ). Jaja rozbić, oddzielić żółtka od białek. Białka ubić na sztywno dodać żółtka i rozpuszczony, wystudzony tłuszcz z cukrem. Zmiksować na małych obrotach. Na końcu dodać aromat. Gotową masą przekładać wafle. Kroić na drugi dzień. Smacznego