Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczny szybki w przygotowaniu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Schłodzona śmietanę ubijamy z 5 łyżkami cukru pudru dodajemy śmietan-fix.
1/3 Ubitej na sztywno śmietany wykładamy na 1 krążek bezów. układamy na to maliny
nakładamy kolejną warstwę bezów na to ponownie śmietanę i jagody
nakładamy ostatnią warstwę bezów. Smarujemy tort dookoła śmietaną.
dekorujemy według uznania ja użyłam jagody, maliny i brzoskwinie:P
SMACZNEGO!!!!