Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W taki ponury i deszczowy dzień jesieni zdrowy, owocowy deserek na pewno każdemu poprawi nastrój...no może jeszcze dobra kawa :)
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 76
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 130
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 578
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 76
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 130
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 578
Składniki
Skyr, masło i miód zmiksować. Na spód pucharka pokruszyć biszkopty, położyć zmiksowaną masę, brzeg wyłożyć borówkami, na środku ułożyć pokrojoną w kostkę brzoskwinię, polać odrobiną syropu, posypać startą na drobnych oczkach tarki, czekoladą.