Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W taki ponury i deszczowy dzień jesieni zdrowy, owocowy deserek na pewno każdemu poprawi nastrój...no może jeszcze dobra kawa :)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15056
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2144
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8849
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15056
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2144
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8849
Składniki
Skyr, masło i miód zmiksować. Na spód pucharka pokruszyć biszkopty, położyć zmiksowaną masę, brzeg wyłożyć borówkami, na środku ułożyć pokrojoną w kostkę brzoskwinię, polać odrobiną syropu, posypać startą na drobnych oczkach tarki, czekoladą.