Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i efektowne! ;)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
mięso kroimy w 2 cm plastry, każdy rozbijamy tłuczkiem, posypujemy solą i pieprzem, podsmażamy po 2 min z każdej str na silnie rozgrzanym oleju i przekładamy do dużego rondla
podlewamy wodą i dodajemy pokrojoną w plastry cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy, dusimy ok 1 godz ;) pod przykryciem, wodę uzupełniamy tal aby zakrywała mięso :)