Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla smakoszy wątróbki drobiowej.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2948
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154594
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 388
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2948
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154594
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 388
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę zalać mlekiem na pół godziny. Na patelni rozgrzać 2 łyżki masła, zeszklić cebulę, dodać odsączoną wątróbkę, posypać 1 łyżką mąki i obsmażyć na złoto z obu stron.
Po usmażeniu doprawić solą i pieprzem. Następnie serki przekroić na pół, obtaczać w mące, jajku i bułce tartej i usmażyć na maśle a na nich rozłożyć złocistą wątróbkę i posypać natką pietruszki.