Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
właściwie nic nie robisz poza otwarciem puszki i mieszaniem w garnku
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
mielone mięsko wrzucamy na rozgrzany olej i smażymy dokładnie , zajmuje to ok 20 minut, potem miksujemy pomidory z puszki i wlewamy do mięsa, wysypujemy do tego fasole z puszek, wrzucamy przyprawy i rozgnieciony czosnek. Dusimy mieszając co jakiś czas ok 1 godz. i podajemy z pyszną chrupiąca bagietką. Smacznego