Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać, takie pyszne ćwiartki . Przygotowanie bardzo proste .Zapraszam na filmik.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 693
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 38
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 63
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 247
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 401
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 693
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 38
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 63
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 247
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 401
Składniki
Wszystkie przyprawy dodać do kurczaka, posolić, polać oliwą i wymieszać, odstawić na 15 min. do lodówki. Włączyć piekarnik ,nagrzać do 180 stopni. Kurczaka wykładamy na brytfankę przykrywamy folią aluminiową i wstawiamy do piekarnika na środkową półkę. Funkcja jest włączona góra, dół. Pieczemy 70 minut. Po tym czasie mięso odkrywamy polewamy wytopionym tłuszczem. Włączamy funkcję grill i pieczemy przez 30 minut. Uwaga, po 20 minutach grillowania, [polać mięso wytopionym tłuszczem. Zapraszam na film na mój kanał. Buon appetito!