Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe mięso pod cienką chrupką czerwoną skórką.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9146
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9146
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Kurczaka natrzeć przyprawami (mogą być dowolne, ja dałem moje ulubione) polać oliwą. W środku kurczaka umieścić masło, czosnek i koperek.
Szczelnie zawijamy kurczaka folią aluminiową i pieczemy w piekarniku w temp. 200 st C 60 min. Otwieramy folię i przypiekamy przez 15-20 min. Polecam i życzę smacznego.