Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bezmięsne,bardzo smaczne,syte i lekkostrawne.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11092
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1056
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9612
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11092
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1056
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9612
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Składniki
Koper przekroić na pół a później w plasterki,podsmażyć na oliwie-odłożyć na talerzyk.Następnie podsmażyć cebulę i czosnek a następnie pokrojone w plasterki ziemniaki i marchew.Kostkę z knorra rozpuścić w szklance wody, podlać warzywa,posolić,popieprzyć,dodać oregano według własnego smaku.
Dusić na bardzo wolnym ogniu7 min,dodać podsmażony koper i dalej dusić do miękkości ziemniaków.Gdy są miękkie dodajemy przecier i jeszcze chwilkę gotujemy.Koper może być lekko chrupiący.Danie powinno mieć gęstą konsystencję.Smacznego.