Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne mięsko na rodzinny obiad
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8261
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1194
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10014
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 623
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8261
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1194
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10014
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 623
Składniki
Piersi umyć i osuszyć. Przekroić tak aby wyszły 3 filety. Rozbić tłuczkiem posolić i oprószyć pieprzem. Marchewkę ugotować w osolonej wodzie. Marchew pokroić wzdłuż na pół ogórki na cztery części. Rozbite kotlety posmarować musztardą położyć marchew i dwa kawałki ogórka. Dokładnie zwinąć ( można spiąć wykałaczkami). Obtaczać najpierw w rozkłóconym jajku później w bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano co jakiś czas przekręcając aby mięso dobrze się usmażyło. Podawać z tłuczonymi ziemniakami i ulubioną surówką.