Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te małe kawałeczki kurczaka upieczone w smacznej marynacie mogą naprawdę mile zaskoczyć ;)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 944
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 944
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z octem balsamicznym i olejem. Dramstiki dokładnie umyć, osuszyć i "partiami"układać w misce. Każdą warstwę natrzeć gotową mieszanką. Odstawić na noc do lodówki. Następnie przełożyć na dużą blachę i piec w piekarniku w temp. ok. 150 stopni przez ok. 75 min. Podawać np. z warzywami z wody. Smacznego!