Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe. Można się nim najeść do syta, mimo, że jest tylko z warzywami. Jeśli ktoś będzie miał uwagę, że danie odbiega od klasycznego przepisu, to odpowiem, że to moja interpretacja.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 488
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 108
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 185
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 151
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 488
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 108
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 185
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 151
Składniki
Fasolę namoczyć najlepiej na noc. Następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Pokrojoną cebulę i czosnek zeszklić w garnku na oleju. Dolać jakieś 1,5 l wody. Dodać pokrojoną cukinię i pomidory. Gotować do miękkości warzyw. Dodać koncentrat pomidorowy i przyprawy. Jeszcze chwilę gotować. Na koniec dorzucić odsączoną po ugotowaniu fasolkę. Danie gotowe do spożycia.