Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11299
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4945
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9846
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11299
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4945
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9846
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Składniki
Do mielonego mięsa dodajemy podsmażona cebulę w kostke,bułkę(wcześniej namoczonną i odcisniętą),surowe jajka i bułkę tartą jeżeli mięso jest za luźne.Co do mięsa to może byc różne ja dałem piersi z kurczaka ze schabem
Następnie formujemy kotlety w kształcie kwadratów i owijamy to plastrami boczku 2 szt.na krzyż,póżniej zawijamy zblanszowanymi paskami pora na ukos(na wrzątek wrzucamy paski pora na dosłownie 10 sek.).
Smażymy zubu stron na brązowo