Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 508
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 240
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 508
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 240
Składniki
W garnku rozgrzej 2 łyżki oleju. Wrzuć posiekaną cebulę oraz oczyszczoną papryczkę chili. Całość podsmaż. Gdy cebula się zrumieni, dodaj pokrojone bataty i jeszcze chwilę podsmaż.
Następnie całość zalej bulionem i gotuj pod przykryciem, aż ziemniaki zaczną się rozpadać. Zupę zmiksuj na gładki krem, dopraw do smaku i wlej mleko kokosowe. Udekoruj natką i grzybkiem.Źródło: Na żywo