Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jedynie dwuskładnikowe, a możliwości przygotowania jest kilka. Ja proponuje zrobić kukurydzę na parze...
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5365
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 847
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5365
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 847
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Składniki
Kukurydzę obieramy z liści, myjemy i gotujemy na parze około 15 minut.
Na patelni rozpuszczamy masło, kladziemy na nią ugotowaną kukurydzę i smażymy kilka minut, obracając i nacierając masłem kolbę, aż do lekkiego zrumienienia. Gotowe!