Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 463
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 99
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 176
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 136
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 463
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 99
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 176
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 136
Składniki
Z soku cytrynowego, octu winnego, oliwy i musztardy przygotuj marynatę. Dodaj do niej pokrojoną w piórka cebulę, posiekany czosnek, liście laurowe, sól oraz kolorowy pieprz. Zalej mięso marynatą i odstaw na dwie godziny do lodówki. Kapustę posiekaj, marchewkę pokrój na plasterki. Rozgrzej dużą patelnię, przełóż pałki kurczaka i przez chwilę podsmaż, wlej całą marynatę i przełóż cebulę, smaż kilka minut. Dodaj kapustę, marchewkę i bulion, doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień, przykryj patelnię i duś jeszcze przez 30-40 min.