Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łazanki z kapustą kiszoną i kiełbasą"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6117
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6117
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Składniki
Kapustę odciśnij z nadmiaru soku i posiekaj. Włóż ją do garnka. Dodaj kminek, ziele angielskie i liść laurowy. Całość zalej wodą. Gotuj na małym ogniu około 20 minut. Po tym czasie odcedź kapustę, zalej ją świeżą wodą i gotuj kolejne 20 minut.
Na patelni roztop masło. Wrzuć pokrojoną w piórka cebulę, posyp ją solą i zeszklij. Dorzuć plasterki kiełbasy i smaż kilka minut.
Na koniec dodaj gotowe do kapusty. Wymieszaj je z koncentratem pomidorowym oraz ugotowanymi łazankami i podawaj.Źródło: Kurier TV