Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A komu by się chciało bawić w zawijanie gołąbków w kapustę? :D
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 17
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 39
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 308
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2529
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 17
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 39
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 308
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2529
Składniki
Kapustę i cebule drobno pokroić.Pozostałe składniki dodać do kapusty i wyrobić na jednolitą masę. Formować w podłużne kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i podsmażyć na gorącym oleju W garnku rozrobić 4 szklanki wody, 2 kostki rosołowe słoiczek przecieru pomidorowego, czubatą łyżkę vegety, magi i pieprz wymieszać na jednolita masę i w tym ułożyć podsmażone wcześniej kotleciki. całość dusić pod przykryciem jakieś 40 min.