Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś jako danie jednogarnkowe,,przygotowane na patelni ,szybkie ,aromatyczne i bardzo smaczne.Czas przygotowania to 10 min. Świetnie się sprawdzi na kolacji wigilijnej...
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11190
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4924
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9715
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1448
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11190
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4924
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9715
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1448
Składniki
Umyty płat łososia wysuszyć ręcznikiem papierowym i podzielić na 4 części. Każdą część posypać pieprzem cytrynowym ,posmarować sokiem z cytryny i startą skórką z cytryny. Na patelni rozpuścić masło klarowane, położyć kawałki łososia i usmażyć Po usmażeniu można dodatkowo jeszcze skropić sokiem z cytryny. Smacznego życzę!