Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z łososia z suszonymi pomidorami i włoskimi ziołami zapiekany pod mozzarellą. Robi się błyskawicznie i smakuje wybornie!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 349
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 154
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 109
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 349
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 154
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 109
Składniki
Formę do pieczenia smarujemy olejem. Łososia nacieramy solą i pieprzem, układamy w naczyniu. Na łososiu kładziemy pokrojone suszone pomidory i kawałki mozzarelli. Posypujemy ziołami prowansalskimi. Pieczemy w 190 stopniach przez 15 minut.