Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnego pomysłu, smaczna i aromatyczna. Starcza na 6-8 porcji mięsa.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 595
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 782
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 291
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 595
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 782
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 291
Składniki
1. Wszystkie składniki marynaty wymieszaj w misce za pomocą rózgi kuchennej. 2. W marynacie zanurz plastry karkówki (każdy kawałek mięsa dokładnie pokryj marynatą). 3. Przykryj folią spożywczą i odstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę. 4. Tak przygotowaną karkówkę upiecz na grillu lub na patelni grillowej, a następnie dopiecz w piekarniku. 5. Podawaj z domowymi frytkami oraz sałatą rzymską z dressingiem, który pojawił się we wcześniejszej publikacji. 6. Smacznego. * Osobiście ja i moi znajomi bardzo lubimy, kiedy karkówka będzie niemalże skarmelizowana.