Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki każdy lubi,polecam tym razem wytrawne,bardzo smaczne:)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5357
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 826
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5357
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 826
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Składniki
Usmażyć naleśniki. Pokrojonego pora w talarki zeszklić na tłuszczu.
Pieczarki pokroić w kostkę i dodać do podsmażonego pora. Dodać drobno pokrojoną papryczkę chili i podsmażyć.
Na podsmażone pieczarki dodać brokuła drobno pokrojonego,doprawić solą i pieprzem do smaku i całość smażyć 10 min.tak by brokuł był miękki. Na placki naleśnikowe kłaść farsz ,dodać plasterki mozzarelli ,zwinąć w trójkąty i podsmażyć na patelni lub w piekarniku. Gotowe posypać startym brokułem
Smacznego życzę!