Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3057
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154606
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 994
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 393
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3057
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154606
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 994
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 393
Składniki
Ziemniaki pokroić w ćwiartki, buraki w kostkę, marchewkę w dużą kostkę. Warzywa ugotować tak, żeby troszkę zmiękły (buraki gotowałem osobno na parze, żeby nie farbowały innych warzyw). Ugotowane warzywa (można przykryć pokrywką i chwilę potrząsnąć żeby się troszkę poobijały wtedy będą bardziej chrupiące) wyłożyć na blachę dodać cebulę i pieczarki, spryskać octem balsamicznym, oliwą i posolić. Piec w piekarniku rozgrzanym do 190Ä�ż� C 25-30 min.