Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszły bardzo aromatyczne i miękkie.Polecam:)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Składniki
Żeberka poprcjować i zaprawić wszystkimi przyprawami. Zostawić na noc w lodówce w naczyniu w którym będziemy piec. Na drugi dzień włożyć do nagrzanego piekarnika do 170st.podpiekać około 1 godz.co jakiś czas je obracając. Po tym czasie zwiększyć temp do 200st i zapiekać do zrumienienia mięsa około 40min.
Smacznego życzę!