Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oryginalny smak,sycące...nie jedź po nich samochodem ;o)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9145
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9145
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Mąkę,jajka,piwo oraz wodę połączyć i dokładnie wymieszać.Dodać olej oraz sól.Konsystencja ciasta powinna przypominać konsystencję śmietany.Naleśniki usmażyć i odstawić do ostygnięcia.
Następnie należy brać po jednym nalesniku,nałożyć na niego plaster sera żółtego oraz parówkę i zawinąć w rulon.Nakładamy te składniki od samej krawędzi naleśnika.Tak przygotowane naleśniki obtaczamy w surowym jajku i bułce tartej a następniesmażymy na złoty kolor.Można podawać z ketchupem lub sosem czosnkowym.Najlepsze są na cieplo ;o). Smacznego życzę.