Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne!!!Swietne dla maluszkow jako pierwszy posilek z rybka :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11302
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9849
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1462
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11302
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9849
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1462
Składniki
Ugotowac rybe w lekko posolonej wodzie. Wyjac z wody gdy sie ugotuje.Maslo rozpuscic w garnku, dodac make, wymieszac. Dodac mleko i smietane i mieszac az zgestnieje. Wrzucic cebule i ziemniaki pokrojone w gruba kostke. Doprawic sola i pieprzem. Na koncu dodac rybe i wszystko razem wymieszac. Pycha. Podaje sie z tzw. Rughbraud, to taki slodki, ciemny chleb, robiony specjalnie do ryby, w smaku podobny do naszego piernika. Smacznego!