Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne błyskawiczne danie obiadowe, które praktycznie robi się samo:). Potrzebujemy jedynie kilku minut na przygotowanie mięsa do pieczenia. Jedno z naszych ulubionych dań.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9146
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9146
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Filety mieszamy z musztardą i przyprawami. Układamy je w naczyniu żaroodpornym, posypujemy tartą mozzarellą.
Mięso zapikamy w temperaturze 200 stopni przez 25 minut. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.