Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Przekąski na bagietce"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2939
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154592
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 387
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2939
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154592
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 387
Składniki
Papryki opłucz, ułóż na blasze. Opiekaj 10-12 min w 220 st. Zdejmij z blachy, włóż do woreczka foliowego, ostudź, a następnie wyjmij i obierz ze skórki. Strąki pozbaw nasion, pokrój w paski.
Plastry wędzonego łososia pokrój w paski o podobnej szerokości co paski papryki. Zroluj razem, wkładając do środka po jednej oliwce. Zepnij wykałaczkami. Skrop sokiem z cytryny. Bagietkę pokrój na kromki, opiecz w piekarniku. Na każdej kromce ułóż roladkę.
czas ok. 30 min; porcja – 140 kcal, cena 1,60 złŹródło: Świat kobiety